Menu 

Uputstvo za korišćenje sadržaja LifePress Magazina

Drago nam je da vam je naš sadržaj dovoljno interesantan da ga želite deliti ili koristiti u svom sadržaju.

 

Šta od LifePress Magazin sadržaja možete deliti i kako?

Ovo su pravila za deljenje i objavljivanje našeg sadržaja:

1. Slobodno delite naš sadržaj putem mejla i društvenih mreža. Volećemo vas zbog toga!

2. Ne možete tvrditi da je naš sadržaj vaša originalna ideja (tj. da naš sadržaj objavljujete kao svoj). Drago nam je kada ga želite podeliti, ali isključivo kada DELITE SAMO ORIGINALNI PUNI AKTIVNI LINK !

3. Sav sadržaj LifePress Magazin je pod zaštitom DMCA.com Content Protection Certificate koji je globalni lider u Copyright Infringement Takedowns. Očekujte njihove predstavnike na vašim vratima.

4. Svako osoba, firma  koja preuzme sadržaj ne koristeći POLITIKU AUTORSKIH PRAVA svesno narušava Terms & Conditions LifePress Magazina, te se krivčni postupak može očekivati. Da, čak i u virtuelnom svetu.

3. Slobodno možete koristiti kao referencu ili citat (do 75 reči) neki od naših sadržaja (činjenice, brojke, citate, itd.) u svom blogu, prezentaciji, dokumentima, itd. sve dok POŠTUJETE POLITIKU AUTORSKIH PRAVA.

4. Nažalost, ne možemo vam dozvoliti da objavite u celosti neki od naših tekstualnih sadržaja (članke, tekstove, PDF, PPT, DOC) na internetu. Dupliranje sadržaja je loše za SEO, a Google će nas iz istog razloga u rezultatima pretrage niže rangirati.

5. Ne možete zarađivati novac na našem sadržaju. Mi smo vam ga dali besplatno, pa ga i vi možete DELITI JEDINO BESPLATNO.

6. Želite lično da nas pitate šta možete da preuzmete od našeg sadržaja i želite zeleno svetlo od urednika, slobodno nas kontaktirajte.

 

 2013-06-26 at 10.04.41 PM