Menu 

Koliko puta vam se desilo da na aerodromu potrošite toliko novca da ste mogli kupiti kartu za još jednu destinaciju? Poslušajte naše savete i izbegnite besmisleno trošenje na aerdromima.

Ako mislite da ste pored avionske karte, smeštaja i hrane pokrili sve troškove putovanja, varate se. Pre nego sednete na avion verovatno ćete potrošiti novac na nepotrebne stvari ako se ne budete kontrolisali. Pročitajte neke od naših saveta.

Ponesite svoju vodu

Flašica na areodromu će vas izaći puno skuplje nego u vašoj lokalnoj prodavnici što možda i nije neki problem ako putujete sami, ali ako su tu deca i partner nepotrebno ćete potrošiti novac. Pre polaska, u torbu spakujte vodu i sokove za sve.

Ponesite materijal za čitanje

Dešava li se vama da pre puta impulsivno trošite na magazine i novine koje obično ne kupujete? Ako potvrdno klimate glavom naša preporuka vam je da ponesete knjige od kuće ili kupite nedeljnik koji inače čitate. Deci ponesite omiljene slikovnice ili tablet sa gomilom crtića čime ćete sprečiti trošenje na glupsti.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-girl-suitcase-image21606718

Spremite užinu

Čekanje na aerodromima može biti zaista dugotrajno i nkad ne možete prevideti koliko će zapravo trajati. Da biste izbegli kupovanje hrane i grickalica da ubijete dosadu obavezno spakujte užinu, sendviče, orašaste plodove, grickalice od povrća i sve ono što volite.

Izvažite kofere

Pre polaska obavezno izvažite kofere da ne biste plaćali za dodatni prtljag. To je zaista besmisleno bacanje novca, a taj problem ćete rešiti uz samo mrvicu bolje organizacije.

Zamolite prijatelja da vas odveze do aerodroma

Da biste izbegli plaćanje taksija posebno ako je vaš stan poprilično udaljen, zamolite nekoga od prijatelja da vas odveze do aerodroma ili se raspitajte da li aerodrom ima svoj autobus ili kombi koji može doći po vas, a sigurno će vas izaći jeftinije od taksija.

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Miša

    Dobro saveti, korisni i istiniti. Na aerodromu novac trosimo, a da jos nismo ni krenuli.

Napišite komentar