Menu 

Pušenje je štetno za udravlje i to nije nikakva novost, ali pored onih zdravstvenih može uzrokovati i one estetske probleme kao što su žute mrlje na prstima koje mogu predstavljati problem. Donosimo vam nekoliko saveta kako da ih uklonite.

Nikotin iz duvana na prstima ostavlja one ružne žute mrlje koje je porilično teško ukloniti, ali taj posao će vam biti uveliko olakšan ako budete sledili naše savete.

Aspirin. Stavite jednu tabletu aspirina u šolju tople vode, izmrvite je zadnjom stranom kašike i mešajte da se u potpunosti rastopi. Potopite prste u vodu i drugom rukom trljajte mrlje da spadnu, pet minuta. Nakon toga isperite ruke i nanesite hidratantnu kremu.

 

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Grejpfrut. Presecite grejpfrut na dva dela pa izdubite mesnati deo. Stavite prste unutar grejpfruta i trljajte prste o koru oko pet meinuta. Nakon toga isperite ruku vodom i sapunom i nanesite hidratantnu kremu.

 

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Limunov sok. Napunite posudicu sa količinom limunovog soka dovoljnom da vam prekrije prste. Namačite prste pet minuta zatim ih istrljajte kamenom za pete da sve mrlje nestanu. Isperite ruke i nanesite hidratantnu kremu.

Sviđa nam se
Autor
Kako da uklonite žute mrlje od nikotina sa prstiju
Datum
Ime
Apirin, grejpfrut i limunov sok za uklanjanje mrlja od nikotina sa prstiju
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar