Menu 

Ne možemo upariti lak za nokte uz baš svaku kominaciju. Ili možemo? Pogledajte kako da sami napravite lak za nokte u kojoj god boji poželite.

Ovo je divan mali projekat i možete se zabavljati celi dan smišljajući kombinacije.

Vaš prvi lak za nokte – uputstva

Treba vam: bezbojni lak za nokte, senke za oči (bilo kakve, mogu čak i stare kojima je istekao rok trajanja) i čačkalica.lak za nokte

Izaberite senku u boji koju želite, izvadite je i izmrvite nožićem. Možete i kombinovati dve ili više senki za što neobičnije boje. Uz to imate na raspolaganju i senke sa šljokicama i bisernim odsjajem. Kada ih pretvorite u prah, napravite mali levak od papira i uspite senku u lak za nokte. (Imajte na umu da ćete morati istresti malo laka za nokte da bi bilo mesta za prah). Sve pomešajte čačkalicom. Zatvorite lak i dobro ga promućkajte i spreman je za nanošenje.

lak za noktePored toga možete i kombinovati tri različita laka ili u bezbojni lak za nokte dodati samo šljokice. Da bi ste dobili matirani lak za nokte, izmrvljene senke pomešajte sa malo kukuruznog skroba i sve dodajte u bočicu i promućkajte.

Prethodno smo pisali kako da napravite ombre nokte, ali novine na noktima. Tutorijali su sasvim jednostavni i vrlo zanimljivi. Ovog leta ćete sa LifePressom sigurno imati najlepše nokte, jer vam spremamo još zanimljivih saveta.

Kako vam se dopadaju naše ideje? Da li ste probali nešto od ovog? Kako vam je uspelo?

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. milica

    KOLIKO LIMAŠ LAKOVA ZA NOKONE

  2. Viktorija Vucetic via Facebook

    da

Napišite komentar