Menu 

Volite li starinske i chabby chic ukrase u vašem domu? Napravite siluete u ogledalima, koje će vašem domu dati poseban izgled.

Svi mi koji imamo decu obožavamo na zidove kačiti fotografije i crteže naše dece, mi vam ipak preporučujemo novi način kako da iskoristite fotografiju svog mališana. Napravite siluete u ogledalima. Evo i kako.

Sve što vam je potrebno :

Digitalna fotografija vašeg deteta, iz profila

siluete1

Štampač

Ogledala

Papir za police

Lepak

Oštre makazice

Boja za stakla u spreju

Ukrasna vrpca

Za početak fotografišite dete iz profila, tako da dobijete, lepu i čistu siluetu. Zatim fotografije prebacite na računar i odštampajte je. Ne mora da bude savršeno čista i jasna, nama svakako treba samo silueta. Fotografija treba da obuhvata detetovu glavu, najviše do ramena.

Fotografiju zalepite na papir kojim oblažemo police i oprezno pomoću oštrih makaza izrežite siluetu.

Na sredinu ogledala oprezno zalepite dobijenu siluetu, uzmite komadić tkanine pa izravnajte površinu šablona da ne bi bilo mehurića pod koje će se zavući boja, što nikako ne biste voleli.

Izvor: http://www.modernmom.com

Kad ste zalepili šablon, sa bojom za ogledala u spreju, jednostavno poprskajte ogledalo. Kad se osuši skinite šablon i to je to. Krajeve ogledala možete ukrasiti kamenčićima ili cirkonima, ali i ne morate.

Za siluete možete koristiti i svoje ili fotografije porodice, prijatelja ili čak kućnih ljubimaca.

Ovde pogledajte “Video uputstva – napravite vazu, stolić i police za 1 minut”.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar