Menu 

U poslednje vreme su veoma popularne intenzivne vežbe u intervalima. Osmišljene su tako da za kratko vreme izvežbamo gotovo sve grupe mišića što je u današnje vreme veoma zahvalno.

Ako želite da pokušate ovakav vid vežbanja za početak skinite neku od najboljih aplikacija za vaš pametni telefon koja će vam u tome pomoći.

Tabata pro

Ova aplikacija vam daje mogućnost da namestite tajmer onako kako vi želite, a ekran vašeg telefona će promeniti boju kad treba da promenite vrstu vežbe. Takođe, putem aplikacije možete slušati i omiljenu muziku dok vežbate. Aplikacija je namenjena za android i Apple uređaje, a košta oko 2, 2 evra. Ovu aplikaciju pronađite OVDE.

Gymboss

Ovo je aplikacija koju možete koristiti na mnogo različitih načina, kao tajmer, za odbrojavanje ili kao štopericu, a prati razne vrste vežbi – trčanje, tabatu, crossfit, kardiovežbe, istezanje i još mnogo toga. Vredi za pametne telefone kao i za tablete i laptope, a cena joj je oko 15 evra. Sve ovoj aplikaciji saznajte OVDE.

Endomodo

Endomodo je aplikacija zadužena za praćenje vaših kardio vežbi bilo da je u pitanju hodanje ili trčanje. Ima ugrađen GPS, pa vam pomaže da lakše odredite nove rute za vežbanje, analizira vaše rezultate, a imate mogućnost i vežbanja u intervalima. Podržavaju je Android, Apple, Blackberry i Windows pametni telefoni. Možete je nabaviti po ceni od 2,2 evra OVDE.

WalkJogRun

Ukoliko želite pospešiti svoju veštinu trčanja ovo je aplikacija kao stvorena za vas. Ona vam pomaže da napravite rute za trčanje uz pomoć GPS sistema i što je najbolje pomaže vam da napravite plan kako što pre da dođete do zacrtanog cilja, ako želite pretrčati 5 ili 10 kilometara. Napravljena je samo za Apple uređaje, a možete je nabaviti OVDE po ceni od 3,8 evra.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar