Menu 

Ako mislite da se pomoću kupaćeg kostima baš ne mogu sakriti nesavršenosti na vašem telu onda ste u zabludi. Veoma je važno da znate kakav tačno kupaći kostim odgovara vašem obliku tela da biste zablistali na plaži ovoga leta.

Mi vam donosimo nekoliko važnih saveta koje treba da uzmete u obzir pri kupovini kupaćeg kostima za ovu sezonu.

Jači kukovi i zadnjica. Ukoliko je vaš oblik tela kruškolik onda bi trebalo da birate kostime čiji je gornji deo živih boja, a donji deo taman. Na taj način gornji deo će skretati pažnju sa donjeg.

Male grudi. Kad su u pitanju žene sa malim grudima, one bi trebalo da biraju kostime sa nešto svetlijim gornjim delom i tamnijim donjim da bi se stvorio dobar balans. Podstavljene gornje delove ne plaži nikako ne preporučujemo jer se teško suše.

8597636121_5025e6e68e_b

Izražen stomak. Ako je stomak vaša slaba tačka i želite ga sakriti pod svaku cenu onda birajte jednodelne kostime koji po sebi imaju vertikalne pruge ili neke druge šare geometrijskog oblika koje će vizuelno smanjiti stomak.

Velike grudi. Možda im zavidite, ali devojkama sa velikim grudima nije ni malo jednostavno na plaži, ako želite na neki način sakriti velike grudi birajte kupaće koji na gornjem delu imaju neki cik-cak dezen, a donji deo neka bude jednobojan i svetao da bi telo izgledalo u savršenom balansu.

Prevelik torzo. Ako vam je torzo prevelik u odnosu na dužinu nogu to ćete “ispraviti” kupaćim kostimom sa širokim bretelama ili onim koji se vežu oko vrata. To će vizuelno dodati koji centimetar vašem torzu i izgledaćete gracioznije.

Manjak oblina. Da biste stvorili viziju oblina na vašem telu, odaberite jednodelni kupaći sa isečenim delovima u predelu struka, sa dubokim dekolteom.

Figura peščanog sata. S ponosom istaknite svoju figuru peščanog sata u jednodelnom kupaćem kostimu sa uzorkom mornarskih prugica. Sigurno nećete proći nezapaženo.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Anksioznost je veoma česta pojava među populacijom. Svakodnevni stres i preterana briga su ono što neizbežno vode do anksioznosti. Mi vam savetujemo kako da se oslobodite anksioznosti jednom za svagda. Piši! Širi dalje!