Menu 

Svaka žena se barem jednom susrela sa onim večitim problemom „šta danas da obučem“. Da li ste se ikada zapitali da li je razlog tome oramar složen bez reda i smisla?

Mi ćemo vam pomoći kako da na jednostavan način organizujete svoj ormar.

Za početak, ne gomilajte istu garderobu. Ovo je u redu kad su u pitanju obične bele majice ili crni džemperi, koje često oblačite i mogu da se upare sa mnogo različitih kombinacija, ali nikome ne trebaju dve crvene svilene košulje. Slične odevne predmete složite na jedno mesto, sve suknje na jedno mesto, pa poslovne hlače, farmerke, košulje i ostalo. Bilo bi poželjno da garderobu slažete od tamnije prema svetlijoj boji da bi vam bila preglednija.

Ako imate mnogo kostima ili odela nemojte oba dela kompleta slagati zajedno, razdvojite ih. U većini slučajeva sakoi i hlače mogu da se koriste i u drugim, posebnim kobinacijama, a ako stoje zajedno uglavnom vam neće padati na pamet da ih pokušate kombinovati uz nešto drugo.

I za kraj, ako nešto ne nosite duže od šest meseci nema razloga da vam i dalje stoji u ormaru, poklonite. Postoje mnogi kojima će taj komad garderobe baš dobro doći.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ma koliko pazili tokom letnjih dana, dečija koža je toliko osetljiva da veoma lako može doći do opekotina od sunca. Evo nekoliko saveta kako da ih tretirate. Piši!