Menu 

Prepravite stari teksas šorc i prošetajte svoju novu kreaciju ovog leta. Iskoristite stare hlače, izbeljivač i malo mašte.

Šareni teksas šorc možete napraviti od starih hlača. Samo im odrežite nogavice, operite šorc i pripremite ga za izbeljivanje.

Pripremite izbeljivač, vodu, plastičnu posudu, gumice i veću teglu. Na blogu SprinklesinSprings pronašli smo uputstva.

Korak po korak

teksas šorcŠorc povežite gumicama, zgužvajte ga i dobro učvrstite da biste dobili zanimljive plavo-bele šare. Potopite ga u mešavinu izbeljivača i vode (pola-pola), pritisnite većom teglom da ne bi isplivao (mora biti u potpunosti potopljen u mešavinu).

Ostavite izbeljivač da deluje 20-tak minuta ili duže, dok ne dobijete željenu boju, pa izvadite. Operite u mlakoj vodi, pa onda skinite gumice i ostavite da se suši.

Šorc kombinujte uz košulje i šire majice. Vodite se pravilom ako vam je uska majica – hlače neka budu široke, a ako su hlače ili šorc uski, onda birajte šire majice.

Na isti način pravite i šarene majice, a uputstva kako da napravite majicu sa markerima potražite u tekstu Napravite sjajne šare na beloj majici – markerima.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Razna trovanja hranom su tokom toplijih meseci prilično česta pojava, a jedan od najčešćih uzroka trovanja su sigurno bakterije, na prvom mestu salmonela i listerija. Danas pričamo o ovoj drugoj, nešto manje poznatoj,...