Menu 

Ne treba vam mnogo truda da i vi budete neko ko nameće trendove. Ovog leta ponesite na kupanje jednu od ovih torbi. LifePress vam donosi uputstva kako da ih napravite.

Za obe torbe vam treba nešto malo materijala, šivenje je svedeno na minimum, a ideje su, verujemo da ćete se složiti, odlične. Da vam bude lakše, pronašli smo i video uputstva.

Od peškira

Pripremite: peškir, lenjir, makaze, ukrasnu trakicu, iglu i konac (ili mašina za šivenje). Iscrtajte na peškiru dva komada jednakih dimenzija (kvardat, pravugaonik, …) Izrežite ih od peškira, pa ušijte i obrubite. Prišijte i trakicu i vaša je torba gotova. Pogledajte video.

Od majice

Ovo je zaista zanimljiv tutorijal. Za ovu torbu za plažu vam treba samo stara majica, velika samolepljiva traka u boji, makaze, marker i heftalica. Majicu izrežete tako da dobijete oblik torbe, oblepite unutrašnjost samolepljivom trakom, krajeve učvrstite heftalicom (i ponovo oblepite samoljepljivom trakom radi sigurnosti). Majicu-torbu izvrnete i to je to. Detaljnije objašnjenje pogledajte u videu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Razna trovanja hranom su tokom toplijih meseci prilično česta pojava, a jedan od najčešćih uzroka trovanja su sigurno bakterije, na prvom mestu salmonela i listerija. Danas pričamo o ovoj drugoj, nešto manje poznatoj,...