Menu 

Kokosovo ulje je zaista sjajna namirnica koju možete koristi kako u kulinarstvu tako i za negu kose i kože. Mi vam danas otkrivamo fenomenalan tretman za kosu pomoću kokosovog ulja koji će vam kosu oporaviti.

Postupak smo pronašli na Howdoesshe blogu.

Ako vam je kosa suva i ispucala, onda jednostavno morate isprobati ovaj tretman, za koji mnogi tvrde da je zaista delotvoran. Glavni razlog za to je što kokosovo ulje sadrži mnoštvo nutrijenata, a  ljudska kosa ga apsorbuje bolje nego bilo koji drugi proizvod.

Sve što treba da uradite jeste da nanesete priličnu količinu koksosovog ulja na kosu i lagano utrljate prstima od korena do vrhova. Tokom procesa kružnim pokretima masirajte kožu glave.  Kad ste kosu namazali, vežite je u punđu ili rep pa upakujte u kesu ili jednostavno stavite kapu za tuširanje na glavu.

ulje

Ostavite ulja da deluje 30 minutaili upala manje ako ćete kosu celo vreme zagrevati fenom. Nakon toga jednostavno operite kosu kao i obično, a rezultate ćete primetiti odmah.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Razna trovanja hranom su tokom toplijih meseci prilično česta pojava, a jedan od najčešćih uzroka trovanja su sigurno bakterije, na prvom mestu salmonela i listerija. Danas pričamo o ovoj drugoj, nešto manje poznatoj,...