Menu 

Nekako nema smisla da jedemo određene namirnice, a da se stomak zateže, zar ne? Ali, ma koliko neverovatno zvučalo, zaista postoji hrana koja će vam pomoći da još bolje i efikasnije zategnete stomak i poboljšate rezultate redovnog vežbanja.

Grejpfrut. Za ovu citrusnu voćku je dokazano kako povećava nivo insulina zbog čega telo automatski počinje da gubi masu i automatski dobijate ravan i atraktivan stomak. Počnite jutro sa polovinom grejpfruta.

Bademi. Ako želite da oblikujete telo i oslobodite se viška naslaga nikako nemojte zaobići bademe koji će vam u tome pomoći. Umesto nezdravih grickalica, grickajte bademe i rezultati će postati vidljivi veoma brzo.

1995045256_1cee1e9b45_z

Borovnice. Veoma zdravo voće sa veoma malim udelom masti koje bez problema možete koristiti umesto užine. Veoma su siromašne šećerima i dobre su za vaše zdravlje. Kad ste malo gladni, utolite glad borovnicama.

Losos. Losos je riba bogata omega 3 masnim kiselinama za koje je dokazano kako pomažu pri gubljenju masnih naslaga sa stomaka.

Jogurt. Ako ste na dijeti i želite izgubiti kilograme, veoma je važno da unosite dovoljne količine kalcijuma i to putem jogurta. To je najbolji način da unosite kalcijum, a da ne dobijate na težini. 2-3 šolje jogurta dnevno će biti sasvim u redu.

Jabuke. Uvek sjajan izbor za užinu jer je dokazano da jabuke podstiču gubitak kilograma. Kada ste na dijete i pokušavate skinuti višak masnih naslaga jedite tri jabuke dnevno. Istraživanja su pokazala da oi koji su na dijeti uz jabuke mnogo uspešnije mršave od onih koji ih ne jedu često.

Zeleni čaj. Prirodni kofein je uvek bolja opcija u odnosu na veštački kofein, održava hidriranost organizma, daje vam energiju i ubrzava metabolizam što je isgurno dobro ukoliko mršavite. Pomoću kofeina vaše telo funkcioniše na pravi način i pomaže vam da sagorite kalorije.

Batat. Slatki krompir ili batat održava nivo šećera u krvi i na taj način se ubrzava metabolizam.

2937700724_06c2342195_z

Avokado. Ovo voće je veoma bogato proteinima, a sadrži i masti koje poboljšavaju nivo metabolizma i snižavaju nivo lošeg holesterola.

Piletina. Da biste u organizam uneli zdrave proteine onda jedite piletinu i to je sva mudrost. Pazite samo da ta piletina ne bude pržena u dubokoj masnoći i izbegvajte kožicu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar