Menu 

Imate gomilu šarenih dugmića koji vam skupljaju prašinu u zabačenom uglu nekog ormara. Evo jedne fenomenalne ideje kako da ih iskoristite – napravite nesvakidašnji kaiš!

Erlend sa veoma kretivnog bloga koji nosi naziv Morning Creativity kaže da je najbolja opcija da dugmići budu drveni, jer su izdržljiviji, ali vi možete iskoristiti bilo kakvu dugmad jer je funkcija ovog kaiša više dekorativna nego praktična.

Sve što vam je potrebno za ovaj projekat jeste debeli konac i dugmad.

kais2

Za početak izmerite svoj obim struka, pa zatim odrežite duplo duži komad ( i još 20-ak cm duži) konca koji ćete preduplati.

kais3

Jedan kraj konca zavežite tako da napravite malu omču koja će vam poslužiti kao kopča kaiša, a na dva kraja konca lagano nižite dugmad dok ne dobijete kaiš odgovarajuće dužine.

kais4

Kad dođete do kraja, krajeve konca dobro zavežite i učvrstite i kaiš je spreman za upotrebu. Stavite kaiš na hlače i zakopčajte ga tako što ćete dugme provući kroz omču koju ste napravili od konca.

Ne može jednostavnije!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Konjuktivitis je bolest oka koja podrazumeva oticanje i crvenilo membrane koja obuhvata površinu oka, uključujući i očni kapak. Konjuktivitis je veoma česta pojava, nije opasna, ali je poprilično iritantna, a nestaje sama od sebe...