Menu 

Budite razigrani i veseli ovog leta – pronosajte ove divne, šarene narukvice od konca. Nije ih teško napraviti, samo pratite video tutorijale koje smo za vas pronašli.

Bilo da ih pravite za sebe ili prijateljicu, za poklon ili samo želite da se okušate u izradi nakita ovi video tutorijali će vam pomoći.

Narukvica prijateljstva

Potreban vam je konac za vez, makaze i malo samolepljive trake. Izrežite 4 komada konca dužine oko 1,5 m. Presavijte ih na pola i zavežite zajedno u čvor (kao u videu). Pričvrstite čvor za radnu površinu samolepljivom trakom i pletite narukvicu kako je prikazano u videu.

Tri narukvice

U ovom tutorijalu prikazano je kako da napravite četiri različite narukivce. Za prvu vam treba kožna trakica i mali navrtnji. Režete tri trakice duge oko 30 cm, spojite i napravite čvor, pa ispletete kao u videu.

Za drugu narukvicu vam trebaju obične tanke narukivce, konac za vez, prstenčići od žice, lepak i privesci po želji. Na narukvicu stavite malo lepka, pričvrstite konac, pa ga omotavajte oko narukvice gusto. Dodajte prstenčiće od žice i priveske.

A za treću narkuvicu treba vam rastezivi konac, perle u obliku lobanja u boji i makaze. Izrežite komad rastezivog konca, nanižite perle i zavežite konac.

Za četvrtu vam treba konac za vez i privesci u obliku znaka mira. Od konca izrežite 8 trakica dužine oko 30 cm. Detalje izrade pogledajte u videu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar