Menu 

Zašto ne biste imali u kući stolić koji ste sami napravili? To, naravno, ne znači da morate biti stolar. Sa par trikova bićete, ipak, pravi majstor od zanata.

stolicZa ovaj fenomenalni stolić potrebno vam je nekoliko gajbica, par šarafa i malo vremena. Čvršće drvene gajbe možete pronaći u nekim tržnim centrima za gradnju i dom i online trgovinama polovnih stvari. Potrebne su vam četiri.

Očistite ih, prefarbajte i poredajte kao na slici, jednu do druge. Probušite rupe, spojite ih i prišarafite. Pošto ovako nisu baš najstabilnije potrebno je da ih učvrstite, povežete sa nekoliko drvenih daščica da bi ste formirali pod stolića. Daščice prikucajte ekserima. (Ako želite dodajte i točkiće, ali nije neophodno).

Sada vam je na sredini ostala rupa. Postoji mnogo opcija kako da uredite tu rupu. Možete napraviti specijalnu drvenu kutijicu, koja se tu uklapa, staviti neku ukrasnu ili „instalirati“ saksiju cvijeća. Ukoliko se odlučite za kutijicu, napunite je kamenčićima, plutenim čepovima, stavite staklenku sa ukrasnim terarijumom i sl.

Piši!
Širi dalje!
4 komentara
 1. Mila

  Gde mogu da se kupe gajbe kao ove od kojih je napravljen stočić

 2. Andjelka Stevanovic

  Od gajbi :) vidise dobra ideja

 3. Jasna S Mihelič

  palete-super…

 4. Kako da uredite verandu i terasu | LifePress magazin

  […] Ubacite malu klupu duž zida, a umesto stolića gajbicu (naravno, prefarbajte je i preuredite. Evo ideje kako). Umesto toga možete izabrati i dva mala stočića i visoki stolić. U ugao stavite […]

Napišite komentar