Menu 

I ove godine su vrlo popularni ombre ili gradient nokti. Prelivanje boja nije samo trend u odevanju. Pogledajte kako da napravite ombre nokte u samo par koraka.

Sve pripadnice lepšeg pola obožavaju da uređuju nokte. To je naš mali ritual, koji nas smiruje i sa kojim ispoljavamo našu kreativnost.

Nekoliko boja, koje se prelivaju na noktima izgledaju fenomenalno, a možete ih tako jednostavno naneti.

Potrebno vam je: dva mat laka za nokte različitih boja (kada se ispraksate možete probati i sa tri nijanse), komadić spužvice (možete umesto spužvice za šminku odrezati i komadić obične spužvice za pranje suđa), čačkalica i nadlak.

1.Na glatkoj površini (recimo, na komadu plastificiranog kartona) prospite malo laka za nokte (obe boje, jednu do druge).

2. Liniju spajanja zamutite malo čačkalicom i umočite komadić spužve u lak. (Možete i lak četkicom direktno naneti na spužvicu).

ombre nokti1

3. Sada spužvicu pritisnite na nokat i blago pomerajte gore-dole da bi ste napravili razmazani prelaz (odnosno ombre). Tako uradite sa svim noktima.

4. Sačekajte da se osuši. Ne brinite za boju koja se razmazala oko nokta. Nju uklanjate vatom i štapićem za uši sa malo odstranjivača laka za nokte.

6. Na kraju, sve premažete sa nadlakom. (Da bi ste najbrže osušili nokte, umočite ih, čim ih nalakirate, na minut-dva u hladnu vodu ili, ako možete izdržati, u vodu s ledom. Nakon toga pustite da se prsti osuše i lak će biti u potpunosti suv).

Da li vam se dopada? Javite nam kako vam je uspelo?

A kako da preslikate novine na nokte pročitajte OVDE.

Piši!
Širi dalje!
4 komentara
 1. Zuto Pile via Facebook

  koja?

 2. Nada Mitrovic via Facebook

  ima bolja,lepsa i laksa tehnika.

 3. Gabriela Palfi via Facebook

  i meni deluje totalno neuredno, kao da se farbala u tamniju nijansu a tamo gde je spaljena kosa od pre ,izasla farba

 4. Marijana Godan via Facebook

  Ombre kosa… mene su ucili da je sramota da nam se vidi izrastak ako se farbamo! a kamoli toliki!!! Za nokte je ok :)

Napišite komentar