Menu 

Ako razmišljate o ukrašavanju unutrašnjosti doma, pored svjećica i dekoracija obratite pažnju i na vrata – napravite lik Snješka Bijelića.

ukras na vratimaukras na vratimaOmiljeni zimski junak može da krasi vrata vaše sobe ili čak frižidera. Djeca će, vjerujemo, biti oduševljena.

Ideje smo pronašli na dva bloga – Handsonaswegrow i Handmadepride. Potreban vam je papir za kolaž u boji i jedna ukrasna traka. Mada, dodatke možete napraviti i od magneta.

Izrežite dva velika crna kruga od papira za kolaž i 10-tak manjih za usta i “dugmiće” na nevidljivom odijelu Snješka Bijelića. Izrežite i trougao u narandžastoj boji za nos i ukrasnu traku za mašnicu (mada možete ljepilom zalijepiti i pravu trakicu na vrata).

Za frižider bi bilo najbolje da koristite magnetiće. Od pjenastih PVC ploča u boji izrežite crne krugove i narandžasti nos, pa na svaki zalijepite mali magnet. Kada se ljepilo osuši magnete poredajte na frižider praveći Snješka. Mašnica mu može biti od ukrasnog papira za motanje poklona.

I kako vam se dopada ova ideja za ukrašavanje? Još jednu ideju za ukras na vratima pronađite u tekstu – .

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Poslednja istraživanja kažu da premala izloženost dece prašini i prljavštini tokom ranog detinjstva može povećati rizik od nastanka alergija i poremetiti rad imunog sistema. Piši! Širi dalje!