Menu 

Sony nam je krajem prošle godine ponudio nove celebrity slušalice s potpisom Sajmona Kauela, tvorca popularne muzičke emisije “X factor”.

Sony i Kauel su udružili snage i napravili visokokvalitetne, lepe na oko i ne baš povoljne slušalice koje su začudo nazvali X headphones.

Kauel je rekao da je razlog zbog kojeg se odlučio na ovako nešto to što je hteo da napravi nešto novo, bolje, drugačije i kvalitetnije od svega što se danas nudi na tržištu. On tvrdi da će ove slušalice prosto “oduvati” svojim kvalitetnim zvukom sve one koji vole da uživaju u muzici i da će im stvoriti osećaj kao da se nalaze u profesionalnom muzičkom studiju.

Sajmon

 

Osim veoma kvalitetnog zvuka ove slušalice su ugodne za nošenje zbog memorijske pene od koje su napravljene, čak će vam i grejati uši, a što je najvažnije  potpuno će eliminisati pasivne zvukove oko vas.

Kabl za slušalice može da se skine , a priključci mogu da se zaključaju. U setu dobijete dva kabla, jedan obični i jedan integrisani sa tri Apple dugmeta koja vam daju kontrolu nad mikrofonom, jačinom zvuka i funkcionalnošću.

Iz Sonya kažu da su ove slušalice obogaćene 50 milimetarskim drajverima koji vam omogućuju potpuni užitak, a da su basevi naprosto fenomenalni.

Što se tiče dizajna može se reći da su pomalo upadljive, glomazne i nisu baš za one koji žele ostati neprimećeni dok šetaju ulicom. Može se reći da su primerenije za mlađu populaciju.

Uzevši sve o obzir možemo slobodno reći da su sa cenom od oko 178 evra ove slušalice apsolutno precenjene i da se stiče dojam da kupujete ime Simona Cowella, a ne kvalitetan set slušalica.

 

Foto: thexfactorusa.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Peršun, koji svi često koristimo u kulinarstvu, nije samo začin. Kao čaj ili sok može vam pomoći u lečenju nekih bolesti, ali i pri mršavljenju. Piši! Širi dalje!