Menu 

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača testenine, kompanija Barilla osmislila je novi proizvod, testeninu za lenjivce koju nije potrebno kuvati. Otkrijte o čemu se radi.

Ako ste došli kući nakon dugog i naporonog dana, ne želite da kuvate, a opet biste pojeli nešto toplo, onda je ova nova vrsta testenine kao stvorena za vas jer nije neophodno čekati da voda zakuva. Iz Barille poručuju da će ova testenina biti pravo olakšanje za sve zaposlene domaćice kojima u toku dana najmanje vremena ostane za kuvanje.

Sve što treba da uradite da biste pripremili ovu testeninu je sledeće:

Sipajte testeninu u veliku šerpu, prelijte sa tri šolje hladne vode, stavite na šporet, uključite i ostavite da se zagrejava tačno deset minuta. Povremeno promešajte samo da testenina ravnomerno upije vodu.

Kad je testenina kuvana jednostavno je zalijte umakom koji ste ranije pripremili i to je to.

Ovu pastu pored toga što je nije potrebno kuvati, nije potrebno ni cediti jer ako “ubodete” pravu meru testenina će upiti svu vodu i biće savršeno pripremljena.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mnoge se žene osećaju ratnički za vreme PMS-a, a neke, čini se, bi ubile za komadić čokolade. Posle dolaze suze zbog kalorija. Sa našim predlozima umirite simptome PMS-a i uživajte u zdravim slasticama.