Menu 

Sigurno ste primetili kako su u poslednje vreme u trendu što deblje obrve, prirodnog oblika i zato se žene širom sveta podvrgavaju raznim tretmanima ne bi li dobile što bolje rezultate. Upravo zato ih puštamo, isrtavamo, pa čak i tetoviramo što u većini slučajeva ne izgleda ni blizu onom prirodnom izgledu kome težimo.

Jedna od najpopularnjih tehnika isrctavanja obrva je svakako japansko iscrtavanje ili microblading koje obećava trajan izgled prirodno ispunjenih obrva. Za razliku od tetoviranja ovo iscrtavanje se obavlja pomoću posebne olovke koja na vrhu ima čak 11 iglica. Za početak se obrve premažu posebnom kremom da bi utrnule, a zatim se olovka umoči u boju i pomoću tih iglica se popunjavaju nedostaci na obrvama, odnosno na neki način se docrtavaju dlačice koje nedostaju i zato sve izgleda puno prirodnije nego kod tetoviranja kada se obrve jednostavno oboje.

21223094569_feec1370d1_z

Tretman se obično mora ponoviti nakon četiri nedelje kada se koriguju sve nepravilnosti i popunjavaju se mesta koja su prethodni put preskočena. Stručnjaci kažu da nijansa obrva treba uvek da se poklapa sa prirodnom bojom obrva i da u tom slučaju ne treba eksperimentisati.

Ceo postupak traje oko dva sata, a otok i iritacije će nestati najviše nedelju dana nakon tretmana. Ono što vas svakako može odbiti od ovakvog ulepšavanja obrva je svakako cena koja za naše uslove nije mala, ali pozitivno je što ćete biti mirni tri godine. I da, ako se bojite igala onda japansko isrtavanje svakako nije za vas.

Šta vi mislite o ovom trendu?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar