Menu 

Želite ukrasiti svoje telo tetovažama, ali bez upotrebe igala i odlaska kod tattoo majstora? Napravite ove sjajne metalik tetovaže kao stvorene za letnje dane.

Na SheKnows sajtu kažu da su privremene metalik tetovaže primećene na mnogo muzičkih festivala ove godine i da su kao stvorene za leto. Mogu poslužiti kao zamena za nakit i sigurni smo da ćete biti primećeni, a možete ih napraviti sami.

Privremene tetovaže koje se obično nude u primorskim mestima tokom leta nisu ni malo jeftine, pa zašto ne biste probali sami napraviti tetovaže sa materijalom koji već možda imate u svom neseseru.

Potreban metarijal:

  • Metalik srebrna i zlatna, vodootporna olovka za oči ili senka u kremi
  • Sintetičke četkice za šminkanje
  • Šabloni napravljeni od izolir trake
  • Sprej za učvršćivanje šminke ili lak za kosu

Sve što treba da uradite jeste da od izolir trake napravite šablon onoga što želite da “tetovirate”. Nacrtajte lepu šaru, isecite pomoću skalpela ili makaza pa zalepite šablon na ruku ili gde već želite da stavite vašu tetovažu.

Tetovaže2

Pomoću četkice za šminkanje nanesite metalik senku preko šablona, a zatim odlepite traku. Štapićem ta uši očistite viškove, a zatim sve učvrstite sprejem za učvršćivanje šminke, a ukoliko ga nemate i lak za kosu će sasvim dobro doći.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar