Menu 

Želite duže i bujnije trepavice? Za samo dve sedmice, sami, sasvim jednostavnim tretmanom možete imati trepavice kao holivudske glumice.

Sa ovom „uradi sam“ maskarom možete tretirati i obrve ukoliko želite da ih pogustite.

Lažne trepavice, priznaćete, i nisu baš dobra opcija, a što je još gore, štete vašim trepavicama i one postaju još razređenije. A kozmetički tretmani? Pa, zašto biste to radili kada možete sami, mnogo povoljnije napraviti potpuno prirodne serume za magične duže trepavice. Posle možete biti potpuno sigurni u vaš pogled, koji osvaja.

Za vaše trepavice je dobro da ih mažete kvalitetnim uljima. Recimo, odlično je ekstra devičansko maslinovo, jojobino, bademovo, ali posebno je dobro ricinusovo.

Da biste ubrzali proces, odnosno da biste dobili rezultate samo nakon dve sedmice redovne upotrebe, napravite ovaj serum.

duže trepavicePrvo dobro operite i očistite staru tubicu od maskare i četkicu ili posudicu od laka za nokte. Napunite je sa: 1/4 ricinusovog ulja, 1/2 ulja vitamina E i 1/4 aloe vera gela (umesto njega možete koristiti i ulje slatkog badema). Nanosite na trepavice ujutro i naveče, ali pazite i da, obavezno, nanesete sloj od samog korena trepavica.

Nakon dve sedmice vaše trepavice bi trebale biti mnogo gušće i duže.

Možete probati i sa mešavinom belanca i ricinusovog ulja. Pomešajte ih u odnosu 1:1, recimo po dve kapi, pa nanesite na trepavice i ostavite preko noći da deluje.

Ukoliko su vam trepavice, inače, slabije, trudite se da redovno uklanjate maskaru, da ih ne opterećujete sa teškom šminkom i izbegavajte lažne trepavice.

Pročitajte i kako da odmorite oči u tekstu Jastučić za oči, koji odnosi stres i umor.

Piši!
Širi dalje!
4 komentara
  1. Ana Soso

    zna li mi neko reci koji jos ima naziv za ricinusovo ulje ? hvala !

  2. Marija Aleksić

    “trebali bi ste” ?????!!!!! >:(

Napišite komentar