Menu 

Uprkos optužbama da prvu knjigu recepata nije napisala sama kao što je tvrdila, Gvinet Paltrou, oskarom nagrađena glumica, je izdala još jednu, pod nazivom It’s all good.

U novoj knjizi glumica se okrenula jelima koja sama priprema kad želi da izgubi koji kilogram (ako je to uopšte slučaj) hrani se zdravo i ima mnogo više energije.

sve je dobroPre tačno godinu dana Gvinet je patila od hroničnog umora, a nakon što je posetila doktora saznala je da pati od anemije i nedostatka vitamina D, i da joj nivo stresa u organizmu probija sve granice. Lekari su joj preporučili hranu pomoću koje će očistiti organizam, a to je značilo da nema alkohola, kafe, mlečnih proizvoda, jaja, šećera, morskih plodova, pšeničnih proizvoda, mesa, soje i nikakvih prerađevina.

Popularna glumica se prepala da će njena ishrana postati dosadna i bezukusna, pa je zajedno sa Džulijom Turšen osmislila 185 ukusnih recepata, koji su potpuno pratili lekarske uputstva. I upalilo je! Nakon što je svoje zdravlje i izgled dovela do savršenstva odlučila je sve ove zdrave i brze recepte da podeli sa svetom.

U knjizi ćete naći recepte za zdrave braunije, pesto, pljeskavice od lososa, sladoled od banane i još mnogo toga…

Ovu knjigu možete naručiti putem interneta, a cena je oko 14 evra.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar