Menu 

LifePress Ručak Dana

7 komentara
6 komentara
5 komentara

Ovo je recept koji dojazi sa Havaja, a reč je o posebnoj pripremi piletine na roštilju. Ako već ne možete da posetite Havaje, napravite jelo koje će vas bar na trenutak odvesti na ovo divno ostrvo.

Piletina sa krompirom je sigurno jedna od kombinacija koju majke čija su deca izbirljiva najčešće pripremaju. Ovo je jedna varijacija na temu i sigurni smo da će se dopasti vašim mališanima.

Volim Domaće, Pravim Domaće

Koncentrat supe od gljiva je zaista koristan začin koji možete koristiti za supe, soseve, čorbice. Samo jedna kašičica je dovoljna da vašem jelu da poseban ukus.

Sigurno ste primetili kako poslednjih dana polako forsiramo recepte za zimnicu, a jedan od njih je i džem od malina koji svakako morate isprobati. Recept

Deserti za Proslave i Praznike

Šta za doručak?

Nova školska samo što nije počela i pravo je vreme da počnete skupljati recepte koji će vam poslužiti kao dobra užina za vaše klince. Ove energetske kuglice od jabuka i cimeta su svakako...

Boost Dana

Torte i Kolačići

Predjela i Prilozi

Ovo jedan od najjednostavnijih recepata – obožavaćete ovaj umak od spanaća i artičoka uz doručak, sa krekerima, kao zakusku. Recept

Iako kod nas nije baš uobičajeno da se za doručak jede krompir, sigurno ćete usvojiti ovu naviku kad isprobate ovaj recept za krompir iz tave.

Peciva i Testa

Za ovaj hleb od sladoleda vam trebaju samo 3 sastojka. Ovakvu “super brzu zakusku” nećete naći nigde. Recept

Ovaj kukuruzni hleb oduševiće sve sladokusce, možete ga poslužiti za doručak, ali i kao savršeno predjelo. U svakom slučaju nećete pogrešiti.

Vegeterijanski i Posni recepti

Posni štapići od povrća su idealni za vegetarijance i sve oni koji poste, a žele nešto drugačije za zakusku ili večeru. Recept
7

Kad ne znate šta biste spremali za ručak, meso je u zamrzivaču, a frižider poprilično prazan, rešenje su špagete putaneska. Ovaj način pripreme testenine je veoma poznat u italiji i tamo se veoma često pravi. Ako se pitate...

Kremasti deserti

Često ne možemo da se odlučimo između čokoladnih i voćnih slastica. Ono što nam je sigurno na prvom mestu jeste da se ne peku i da su jednostavne za napraviti.

Ishrana

1

Prioritet gotovo svake savesne majke jeste da svoju decu hrani zdravo. Ponekad je to lako, kad su u pitanju namirnice koje deca vole, ali ponekad to može biti borba protiv vetrenjača.

Da li znate?

Kada se spomene kari nama na um uglavnom pada Indija, gotov začin u prahu koji se može kupiti u svim prodavnicama ili gotovo jelo.