Menu 

Ako u ovo letnje vreme pripremate venčanje onda će savršen ukras za vašu glavu biti kruna od cveća. Evo kako da je napravite sami za čas posla.

Šta mislite da umesto standardnog vela, za vaše venčanje na glavu stavite krunu od vsežeg cveća? Istu možete koristiti i za neke svečanije prilike kad želite posebno da se doterate. Ideju smo pronašli na Shelterness blogu.

Potreban materijal:

  • Žičica
  • Zelena samolepljiva traka
  • Cveće
  • Ukrasna vrpca

Za početak odaberite cveće koje želite da se nađe na vašoj kruni, ako birate za venčanje neka to budu nežne boje (roza, bela sa daškom zelene), u suprotnom birajte da vam se slaže uz garderobu.

kruna3

Uzmite ukrasnu vrpcu i presecite je na dva dela. Jedan deo stavite na početak žičice, ali da bude dosta duža, da možete zavezati mašnicu, zatim pričvrstite vrpcu smolepljivom zelenom trakom koja se koristi u cvećarstvu. Nakon toga nižite vaše cveće, motajte oko žičice i u isto vreme lepite trakom sve dok ne dođete do kraja.

kruna2

Kad ste stigli do kraja žičice, stavite i drugi deo ukrasne trake, sve pričvrstite i vaša kruna je spremna za upotrebu.

kruna5

Ako mislite da je venčanje previše poseban dan da biste rizikovali neuspeh i sami pravili krunu, ovu ideju predočite vašem cvećaru koji ćeje brzo i jednostavno sprovesti u delo.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Prokelj je povrće pomalo gorkastog ukusa zbog koga je pomalo zapostavljeno i ređe se koristi od nešto „slađih“ rođaka karfiola i brokolija. Sigurni smo da ćete nakon čitanja ovog teksta odmah otrčati u potragu za...