Menu 

Modni stručnjaci kažu da bi svaka žena u ormaru trebalo da ima bar jedan odgovarajući par farmerki. Ovde stavljamo naglasak na „odgovarajući“ jer dobro odabrane farmerke zaista mogu laskati svakoj figuri, dok loše mogu učiniti da i one najvitkije ne izgledaju tako.

Donosimo vam zlatna pravila kojih treba da se pridržavate kad je u pitanju kupovina farmerki.

Kupujte puni sampouzdanja. Nije važno koju veličinu nosite važno je da sve vaše komplekse u vezi izgleda ostavite kod kuće pre nego što krenete u kupovinu. Ženama se često dešava da kupe za broj ili dva veće farmerke jer nemaju dovoljno samopouzdanja i imaju iskrivljenu sliku o svom izgledu. Kad su farmerke u pitanju uže je uvek bolje.

6246222366_8db9b674c0_z

Povedite pomoć i budite strpljivi. U kupovinu farmerki nemojte ni kretati ako nemate vremena i živaca za isprobavanje. Isto tako veoma je važno da sa sobom povedete osobu kojoj verujete, čiji ukus cenite i za koju znate da će vam reći istinu kako vam nešto stoji.

Džepovi na pravim mestima su veoma bitni. Ako želite da vam zadnjica izgleda zanosno onda pazite na kom mestu na farmerkama se nalaze džepovi. Najbolja opcija je da se džepovi nalaze tačno po sredini sa obe strane zadnjice i da su postavljeni nešto više jer to će vizuelno produžiti noge i oblikovati zadnjicu. Džepovi koji su postavljeni previše nisko „skraćuju“ noge, a oni premali čine da zadnjica izgleda veće nego što zaista jeste.

7987916017_5779206d6b_z

Proverite vanjski rub. Da bi vam noge izgledale vitkije rub bi trebalo da stoji malko prema napred, ne previše.

Osetite tkaninu. Veoma je važno da kupite farmerke napravljene od kvalitetne tkanine, jer takve neće izgubiti oblik, neće se izlizati i spucati.

Obratite pažnju na visinu struka. Dobre farmerke s prednje strane treba da budu pliće, a na leđima nešto dublje tako da vam se ne bi video veš svaki put kad se sagnete ili čučnete. Isto tako, farmerke koje su nešto komotnije u predelu kolena nego bedara se neće povlačiti prema dole svaki put kad sednete.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Koliko puta vam se desilo da nakon odležane prehlade još danima posle vučete dosadni suvi kašalj koji vam jednostavno ne da mira? Donosimo vam veoma korisne savete kako da ublažite i da se...