Menu 

Kad je u pitanju nega kože mnogo je toga što možete uraditi za sebe, a što ne uključuje skupocene tretmane u kozmetičkim salonima i razne kremice koje malo ko može da priušti. Ulažite pametno i obezbedite svojoj koži aparate koji će vam pomoći da budete sam svoj dermatolog.

Nije važno da li želite uštetdeti novac ili jednostavno sami želite da se pobrinete za zdravlje svoje kože, sprečite nastanak bora i akni, naši saveti će vam zasigurno biti od velike pomoći. Razmotrite nabavku uređaja koji će vam biti dugoročna investicija, a koji će vam pomoći da podmladite kožu, sprečite nastanak bora i akni.

Super čistači

U poslednje vreme na tržištu su se pojavili razni čistači za lice koji će vam uveliko olakšati i pospešiti detaljno skidanje prljavština sa lica. Ovi čsitači izgledaju kao velike četkice za zube na baterije koje sa lica uklanjanju sve nakupljene prljavštine, masiraju kožu i vraćaju joj sjaj. Pomoću ovih aparata ćete pripremiti kožu za tretman serumima i kremama te skinuti mrtve ćelije.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-beautiful-woman-cleaning-face-image9590299

Ako imate veoma suvu kožu pripazite da aparat ne koristite previše često i predugo jer bi moglo doći do iritacije, a isti slučaj je i ako imate kožu sklonu aknama.

Aparat za borbu protiv akni

Ovakvi aparati su postali apsolutni hit među svima onima koji muku muče sa aknama jer su sjajna altrnativa antibioticima i retinoidima koji se obično daju za lečenje akni. Većina ovih aparata akne leči uz pomoć laserske svetlosti, iste one koja se koristi u profesionalnim kozmetičkim salonima. Ovi kućni aparati ipak emituju manje svetlosti nego oni profesionalni pa će vam biti potrebno više tretmana, ali učinak će svakako biti vidljiv.
Loša strana ovakvih aparata je što je njihova upotreba ograničena na lečenje akni i ne uključuje eliminaciju mitisera i cističnih akni.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-light-therapy-young-woman-holding-led-device-acne-wrinkles-prevention-image35740746

Potražite i kupite ove aparate ako imate problematičnu kožu. Možda vam cene u početku budu izgledale previše visoke za naše standarde, ali dugoročno gledano sigurno ćete smanjiti posete kozmetičaru i na taj način uštetdeti.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar