Menu 

Mališani se raduju praznicima, posebno Uskrsu. Uključite ih u pripreme. Napravite zajedno zanimljive dekoracije. Neka ove godine naprave svoje korpice. Pogledajte uputstva.

Na staru saksiju nalepite („gusto“ nakićeno) jedan do drugog listove, koje ste prethodno ubrali sa svojim mališanima, ili cvetove napravljenje od papira i ukrasnih materijala. (Možete nalepiti, čak, i ukrasnu travu). Napravite i pričvrstite ručku, unutrašnjost obložite ukrasnim papirom i dobili ste savršenu malu korpu.

Za mini korpu, uzmite praznu plastičnu posudicu (u kojoj je, recimo, bila majonez ili pavlaka, od 1 kg. One imaju i svoje ručkice, pa su zato vrlo praktične). Dobro je operite. Napravite od zelenog krep papira omot, koji ćete sa jedne strane izrezati u šiljke, koji bi trebali predstavljati travu. Ručkicu ukrasite zelenom samolepljivom trakom ili sličnim ukrasom i dodajte, recimo, cvetić.

Papirne kesice ukrasite vaskršnjim detaljima. Dajte deci da nacrtaju neke svoje motive Uskrsa i to zalepite na kesice. Umesto ručkica stavite ukrasne vrpce.

Kutiju za cipele oblepite ukrasnim papirom (i unutrašnjost, takođe). Na dno stavite veštačku travu. Ručkicu napravite od kartona ili nekog čvršćeg materijala i zalepite.

Više ideja potražite u galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Svi ljudi na svetu bol doživljavaju na potpuno drugačije načine, ali vaše misli i stav po pitanju boli ima važniju ulogu nego što ste vi sigurno mislili. Pročitajte kako da zavarate mozak da bol...