Menu 

Ukoliko mislite da su bojanke samo za decu, razmislite ponovo. Bojanke pomažu da se oslobodimo stresa, kao i da bolje spavamo. Blagotvorno dejstvo ovog hobija je potvrđeno, a tome u prilog govori iskustvo Francuza, koji se statistički nalaze u svetskom vrhu po upotrebi antidepresiva i koji su u bojankama pronašli lek za stres.

Ova terapija umetnošću podrazumeva bojenje složenih slika koje prikazuju, na primer, srednjevekovnu umetnost, psihodelične šeme ili prelepe bašte. Ranije je trebalo da čovek prvo postane roditelj, pa da uz svoje dete ponovo, bojažljivo, otkrije radost bojenja. To više nije tako.

Donosimo vam apstraktnu bojanku koju možete ukrasiti prema sopstvenoj želji. Pokušajte naći vremena za sebe i opustite se uz vesele boje i još veselije šare!

bojanka za odrasle

bojanka za odrasle

Ako ste ikada pomislili kako bi bilo lepo da znate da crtate, a niste se usuđivali da probate, bojanka je dobar početak. Pronađite vreme za sebe i potražite još fantastičnih šara za opuštanje i relaksaciju od stresa na kidspressmagazine.com.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar