Menu 

Kada dobijemo bebu potrebno nam je mnogo stvari koje su uglavnom skupe, a većina njih koristi nam jako kratko. Evo jedne sjajne ideje koju smo pronašli na „A little learning for two“ blogu, i to kako da iskoristimo dečiji krevetac.

dečiji krevetacKvalitetan krevetac za bebe nije mala investicija, a na kraju, dete više spava sa nama u velikom krevetu nego u svom krevecu, čak i da ga koristi, za dve godine će ga prerasti. Upravo iz toga razloga, kreativni ljudi su došli na ideju da od dečijeg kreveca naprave sjajan pisaći sto.

Sve što vam je potrebno:

  • Dečiji krevetac sa mobilnom jednom stranom
  • Šperploča veličine madraca
  • Boja za školske table

Sve što treba da uradite jeste da skinete mobilnu stranicu kreveca i na mesto gde je bio madrac pričvrstite malo deblju šperploču, koju ćete obojiti bojom za školske table koju možete pronaći u gotovo svim prodavnicama boja i lakova. Na drugu stranicu kreveca zakucajte kukice na koje će klinci kačiti pribor i ukrase.

Dok su klinci manji moći će koristiti krede da crtaju po tabli, a kasnije na šperploču možete da stavite spužvu i od stola napravite interesantnu klupu za sedenje.

Uz malo mašte, sve je moguće. Možete i: „Napravite školsku tablu na frižideru u 6 koraka“.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar