Menu 

rak

Rak i leukemiju je veliki broj ljudi uspeo da pobedi sa “Totalnom terapijom” Rudolfa Brojsa i to kako je on isticao njih više od 45.000. O čemu je reč?

Ova terapija je je jedna od prvih u vidu “rak dijeta”, jer se zasniva na tome da se pacijent 42 dana upotpunosti odrekne proteina (belančevina). Na taj način, zbog nedostatka njima potrebne hrane, “rak ćelije” same izumiru. Zdrave ćelije, za to vreme, snabdevate sokovima od povrća i čajevima. I to je sve što pacijent ima u ishrani 42 dana.

Evo tačnog dnevnog menija “rak terapije” Rudolfa Brojsa:

Sokovi od korenastog sirovog povrća (isklučivo organsko, ne sme sadržavati celulozu, drvenasti delovi povrća. Pripremaju se svaki dan sveži): cvekla (300 ml), mrkva (100 ml), celer (100 ml), crna rotkva (30 ml), krompir (30 ml).

Čajeve morate spremati u jednakom omeru – koliko popijete jednog morate i drugog i trećeg, a to su: žalfija, plućnjak i zdravac.

Ujutro, popodne i naveče, bez šećera ili bilo koje druge hrane ili pića, uzima se po pola litre soka i pola litre čaja.

Ključno je da su sokovi pripremljeni sveži i provereno organskog porekla. Cilj je da se uspostavi alaklno kisela ravnoteža krvi. (pH treba da je 7,4, ali kod obolelih lica je niža).

Potrebno je da se tokom terapije pacijanti kreću, a mogu izgubiti i do 15 kilograma.

Ne čudi što mnogi doktori nisu verovali da čovek može da preživi 42 dana bez proteina, ali na osnovu svedočenja pokazalo se da može i uz to još da pobedi rak.

Naravno, ovo ne garantuje lek niti čudo, a savetuje se da se konsultujete sa svojim lekarom o ovoj terapiji.

Brojs preporučuje, da nakon 42-dnevne terapije, postepeno uvodite lakšu hranu sa manje soli i tako dve ili četiri sedmice pre nego se vratite na svoju regularnu dijetu za obolele od raka. On, takođe, savetuje da, nakon terapije, više nikada ne jedete podgrijanu hranu.

(U prethodnom tekstu smo pisali o terapiji Lajnusa Polinga vitaminom C).

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. P.

    Hvala za informacije. Imam par pitanja:
    1. Da li se koristi stabljika celera, korijen, ili kompletna biljka za sok?
    2. Cajevi se piju 3 puta dnevno, a kako se piju? Da li se pripremaju i piju odvojeno: npr. žalfija ujutro, plućnjak po danu i zdravac uvece? Da li je svejedno kada se koji caj pije.
    Hvala

Napišite komentar