Menu 

Napravite deci ove jednostavne i zabavne igračke i naučite ih novim igrama, sa kojima im ni jednog trenutka neće biti dosadno ovog leta.

Vi ćete moći mirno da odmarate naveče, jer će klinci, umorni od uzbudljivog dana, leći rano i utonuti u bezbrižan san.

Trke vrećama

Niste valjda zaboravili kako smo se sa ovim dobro zabavljali? Pronađite klincima platnene vreće. Da biste ih još bolje zabavili kažite im da svako ukrasi svoju vreću. Neka joj nacrtaju oči i usta markerom ili dodaju cvetiće ili srca. Kako oni žele. Napravite startnu liniju, zadužite sudiju (ili vi budite sudija) i neka igre počnu!

Bazenčić

Ukoliko već niste, obavezno ovog leta deci instalirajte bazenčić u dvorištu. Posvetite neko vreme uređenju njihove “plaže”. Nabavite im rekvizite, ležaljke, suncobrane, pištolje za vodu i sve druge stvarčice, koje im mogu držati pažnju.

Zmaj

Kako smo se nakada dobro zabavljali sa puštanjem zmajeva! Odvojite jedan vikend i zajedno sa klincima napravite zmajeve. Naučite ih kako da sa njima rukuju i sačekajte prvi vetrovit dan. Ovo je idealna zabava i za piknik.

Čajanka

Devojčice mogu da se igraju satima, ukoliko ih uputite da organizuju mali party. Neka glume da su one domaćice i da ugošćavaju svoju drugaricu. Iznesite im igračke za čajanku, donesite im čaj ili vodu i sok, ukrasne papirnate maramice, keksiće i sve one detalje, koji će ovu igru učiniti super zabavnom.

By: AnneCN

By: AnneCN

Sjaj

Štapići koji sjaje mogu biti veoma zabavni klincima. Kupite paket ovih štapića i dajte ih klincima da se igraju u dvorištu noću ili kada su u kadi na kupanju, pogasite svetla, potopite šatapiće u vodu i eto magije! (Super trik: ukoliko budete držali štapiće u zamrzivaču produžićete im rok trajanja).

Vežbe

Organizujte kurs vežbi sa klincima. Naučite ih osnovnim potezima i zadužite jednog od njih da bude vođa (neka se smenjuju). Pustite im muziku i ostavite da se igraju.

(OVDE pročitajte kako da klince zabavite tokom putovanja i na odmoru).

Kako vi zabavljate klince leti? Da li se sećate nekih starih igara kojima ste se vi zabavljali kao mali?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar