Menu 

Iako mala i naizgled beskorisna alatka, četkicu od potrošene maskare možete iskoristi na sasvim nove i veoma korisne načine.

Većina nas nakon što potroši maskaru, kutijicu zajedno sa četkicom baca u smeće ni ne pomišljajući da nam ta mala četkica može biti od velike koristi. Pre nego je upotrebite četkicu dobro operite sa toplom vodom i sapunom, osušite je od vode i iskoristite na naše načine.

maskara

Za nanošenje balzama na usne. Umesto prstom, balzam za usne ili grožđanu mast možete nanositi četkicom od maskare. Pored toga što ćete ravnomerno naneti balzam, pomoću četkice ćete usnama priuštiti i masažu za uklanjanje mrtvih ćelija kože.

Za bojenje obrva. Da biste ravnomerno naneli boju na obrve, to ćete najbolje uraditi upravo sa četkicom od maskare. Jednostavno četkicom nanesite boju na obrve, a zatim je ravnomerno rasporedite češljajući ih.

Za nanošenje losiona za bolji rast. Ne radi se o nikakvom čudotvornom serumu već o najobičnijem ricinusovom ulju. Umočite četkicu u ricinusovo ulje i njime premažite trepavice pre spavanja. Nakon samo nekoliko nanošenja vaše trepavice će biti gušće.

Začešljajte nemirne dlačice. Nerviraju vas one nemirne dlačice kose oko ušiju i duž čela? Smirićete ih tako što ćete četkicu od maskare našpricati lakom za kosu i jednostavno ih začešljati.

maskara2

Za nanošenje gela za kosu. Da ne biste naneli previše gela samo na jedno mesto poslužite se četkicom koja će vam pomoći da gel nanesete ravnomerno, u tankom sloju.

Jeste li već koristili četkicu od maskare na ove načine?

Sviđa nam se
Autor
Za šta vam sve može poslužiti četkica od maskare
Datum
Ime
Četkica od prazne maskare
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar