Menu 

Ako vas često muče glavobolje uzrokovane stresom koje utiču na koncentraciju, onda jednostavno morate napraviti ovaj balzam koji će vam pomoći da se rešite glavobolje i razbistrite misli.

Ponekad je potrebno puno manje nego što mislite da se rešite dosadne glavobolje i nemojte odmah da posežete za lekovima iz apoteke. Neka vam neki prirodni lek uvek bude prvi izbor.

Ovaj balzam koji možete napraviti sami u svom domu uvek nosite u torbi ako imate problema sa glavoboljama koje su obično uzrokovane stresom i koje vam ne daju da razmišljate kako treba. Čim osetite da bi glava mogla da vas zaboli namažite balzam na slepoočnice i pokušajte da se opustite. Balzam ne bi trebalo da koriste mala deca kao ni trudnice.

Recept smo pronašli na VintageAmanda blogu.

Potrebni sastojci:

  • 1 kašičica voska
  • 5 kašičica slatkog ulja badema
  • 18 kapi eteričnog ulja peperminta
  • 7 kapi eteričnog ulja bosiljka
  • 5 kapi eteričnog ulja eukaliptusa

balzam2

U posudu na pari sipajte ulje i vosak, mešajte dok se u potpunosti ne otopi. Eterična ulja nakapjte direktno u malu tamnu teglicu gde će balzam stajati, a preko kapi lagano sipajte otopljeni vosak i ulje.

Balzam promešajte čačkalicom i ostavite da nepokriven stoji dok se ne stvrdne.

balzam

Imajte na umu da je ovo potpuno prirodan proizvod bez ikakvih aditiva i čim počne da čudno miriše, razvije se plesan ili se užegne, bacite ga i napravite novi.

Sviđa nam se
Autor
Balzam protiv glavobolje i stresa
Datum
Ime
Napravite balzam protiv glavobolje od eteričnih ulja i voska
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar