Menu 

Dječaci svoje autiće igračke obično razbacuju svuda po kući, a kada žele da ih ponesu kod drugara ne mogu da ih pronađu. Zato napravite ovaj organizator – držač za autiće.

drzac za autice 1Koliko ste puta stali na autić i umalo pali zbog te igračke. Ako dječacima napravite ovaj držač – pravi parking za njihove ljubimce vjerujemo da ćete bar dijelom taj problem riješiti. Ideju smo pronašli na blogu Hoybycrafts.

Potreban materijal:

  1. Plavi, crni, žuti, zeleni, bijeli, smeđi filc
  2. Mašina za šivenje ili igla i konac
  3. Makaze
  4. Autići
  5. Ljepilo
  6. Elastična guma

Plavi komad filca vam mora biti najveći – to će biti vaša podloga. Treba vam komad približnih dimenzija 46×91 cm. Izrežite, vodeći se fotografijama, oblake, drveće (plus male smeđe komade za stabla), komade crnog filca za cestu i komadiće žutog za linije na cesti. Potreban vam je i duguljasti komad žutog materijala u kojem će biti smešteni autići. Sve komadiće filca dobro zallijepite ljepilom – rasporedite kao na fotografijama.

Duguljasti žuti komad materijala ušijte na dno plavog, ali obavezno prošijte nekoliko džepova za autiće. Dodajte i elastičnu gumicu. Kada se ljepilo osuši, stavite autiće u džepove, pa presavijte plavi materijal, urlojate i povežite elastičnom ghumicom.

Pokretna garaža je spremna.

Pročitajte i Zabavna igra za dečake – tvrđava od starih novina.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar