Menu 

Ako u kući imate višak teniskih loptica sa kojima se niko ne igra, a nemate otvarač za tegle napravite jedan baš od ovih loptica.

Ovu sjajnu, jednostavnu, a više nego korisnu stvarčicu možete napraviti za tren oka. Instrukcije smo našli na Instructables blogu, a postavio ih je korisnik pod nadimkom Fungus amungus.

Sve što vam je potrebano za ovaj mali poduhvat jesu teniske loptice i veoma oštar nož ili skalpel.

otvarač2

Pre nego krenete sa rezanjem pitajte vaše klince da li im loptice zaista više nisu potrebne da kasnije ne bi bilo suza. Kad ste dobili i zvaničnu potvrdu krenite sa rezanjem.

Sve što treba da uradite jeste da po beloj liniji na loptici, skalpelom ili nožem izrezujete lopticu, a kad dođete do kraja dobićete dva fenomenalna otvarača za tegle.

otvarač3

Koristite ga tako da njime jednostavno obuhvatite poklopac tegle i otvarate, a guma s unutrašnje strane loptice će veoma čvrsto da prione za poklopac što će vam uveliko olakšati posao otvaranja teglica.

otvarač4

Uz ove otvarače veoma brzo ćete zaboraviti na udaranje teglice o ćošak stola, udaranje rukom u dno tegle ili ispuštanje vazduha nožićem.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Štitna žlezda u obliku leptira se nalazi u vratu odmah ispod Adamove jabučice i ona je na neki način odgovorna za količinu energije koju imate i brzinu vašeg metaboliizma. Ona takođe podstiče gene koji kontrolišu...