Menu 

 Umetnica Anastasija Elias je dokazala da kreativnost nema granica. Nekome samo parče đubreta, drugima inspiracija za korisne predmete u domaćinstvu – rolne toalet papira! Ne morate biti umetnik da biste od rolni toalet papira napravili nešto lepo, a evo i predloga.

1. Zidna dekoracija

rolne toalet papira

izvor: rhonnadesigns.blogspot.com

Zaista jednostavan način da ukrasite zid, a ne traži nikakvu specijalnu veštinu pri izradi. Četiri rolne, malo lepka – to je sve.

2. Leptirići

rolne toalet papiraizvor: usefuldiy.com

Efektan ukras ili igračka. Malo kolaž papira, makaze i lepak za papir.

3. Svetiljke

rolne toalet papira

izvor: justcraftyenough.com

Za one nešto umešnije – efektne svetiljke. Isecite kružiće na rolni, sa unutrašnje strane zalepite tanki papir u boji te pričvrstite na lampice pomoću komada žice.

4. Omot za kablove

rolne toalet papira

izvor: ourthriftyideas.com

Sjajna ideja, zar ne? Čak ih ni ne morate ukrašavati.

5. Saksijice za sadnice

rolne toalet papiraizvor: http://familysponge.com

Ne spada u domen kreativne izrade, ali je svakako kreativno rešenje za uzgoj vrtnih sadnica. Kada sadnice presadite, papir ćete poslati na reciklažu.

6. Rustični držači za salvete

rolne toalet papira

izvor: http://rustic-crafts.com

Rolne omotate platnom i ukrasite po želji. Ovakve držači za salvete pleniće pažnju na vašem trpezarijskom stolu.

7.  Omoti za poklončiće

rolne toalet papira

http://www.michellelunt.com

Ovakvi omoti za poklončiće svih vrsta idealni su za Valentinovo ili bilo koju drugu specijalnu priliku. Na rolne zalepite ukrasni papir, savijte ivice, ubacite poklon i zalepite. Ukrasite po želji (mašnicama, perlicama, perjem i sl.)

8. Pernica

rolne toalet papira

izvor: onelmon.com 

I za kraj ova simpatična pernica, ujedno i najkomplikovanija stvar za izradu. Pitate se, verovatno, zašto se mučiti, kada je mnogo jednostavnije kupiti pernicu? Znamo, samo smo hteli da vam pokažemo šta se sve može napraviti o rolni toalet papira. :)

 

Piši!
Širi dalje!

4 komentara
 1. slavica

  da znate, više ne vise gajtani tv-a, kablovske, šnjure i više ne izgleda ružno kako sam stavila u rolne toalet papira, pretekla sam vas

 2. Nadezda

  Génial !

 3. marija

  odlicno

 4. slavko rakonjac

  superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Napišite komentar

Zdravlje

Iako im ne pridajemo baš previše značaja, uzimamo ih zdravo za gotovo, povremeno ih sredimo ili nalakiramo, nokti nam mogu reći mnogo toga o stanju u kome se nalazi opšte zdravlje organizma....