Menu 

Dosadilo vam je da porodici i prijateljima sa putovanja donosite uvek slične suvenire, magnetiće i ostale gluposti koje na obali obično nisu ni malo jeftine? Napravite nešto nesvakidašnje, poklonite im more u teglici.

Ideja je poprilično jednostavna, ali će reakcija onih kojima budete poklonili ovu teglicu biti više nego sjajna. Originalni post možete pogledati na Fiscrafts blogu.

Sve što treba da uradite jeste da pronađete ili kupite neku lepu teglicu, na dno sipate pesak sa plaže, a odozgo poslažete kamenčiće i školjke.

U teglicu možete staviti i po neku fotografiju sa vašeg letovanja, nije važno da li su to vaša deca ili krajolik mesta u kom ste boravili. Teglicu zatvorite, prikačite ukrasnu porukicu i na vrh zalepite morsku zvezdu napravljenju od papira.

zvezda1

Za početak uzmite čvršći ukrasni papir i složite ga u harmoniku, dovoljna su tri rebra. Na sredini pričvrstite harmoniku spajalicom, pa rubove isecite kako je prikazano na slici.

zvezda2

Nakon toga raširite krakove zvezde i jedan za drugi spojite spajalicama.

zvezda3

Vašu zvezdu zalepite za poklopac teglice u vaš poklon je spreman.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ukoliko se pije u normalnim količinama kafa je porilično dobra po naše zdravlje, a nekim ljudima predstavlja jedini izvor antioksidanata u toku dana ako ne vole sveže voće i povrće. Piši!