Menu 

Sezona svadbi i venčanja, a ujedno i stresa za mladenke je uveliko počela. Mi vam dajemo najbolje savete za šminku i frizuru  koji će učiniti da zablistate na dan vašeg venčanja.

Svaka žena na svetu želi da izgleda savršeno na dan svog venčanja, a to ćete sigurno ostvariti ukoliko budete poslušali neke od saveta koje smo za vas pronašli.

Neka vam koža bude blistava

Sve tretmane kože kao što su pilinzi, depilacija, čišćenje lica i ostalo uradite najmanje 48 sati pre dana D . Na ovaj način ćete moći rešiti moguće alergijske reakcije i crvenila koji bi se možda mogli pojaviti.

http://www.dreamstime.com/stock-image-bride-make-up-image27342731

Ukoliko idete na tretmane potamnjivanja kože s njima počnite nekoliko meseci pre venčanja da biste na pravi način mogli odrediti nijansu koju želite. Sigurno se na sopstvenom venčanju ne želite pojaviti sa pretamnim tenom. Isto tako, obavezno kupite i sprej za samopotamnjivanje kojim ćete moći „popraviti“ moguće linije od donjeg veša.

Sprečite opekotine od sunca

Ako planirate letnje venčanje na otvorenom onda vam je adekvatna zaštita protiv sunca najpotrebnija. Ako ste osetljivi, crvenilo kože može da nastupi svega nakon nekoliko minuta izloženosti suncu i zato se dobro namažite kremom sa visokim zaštitnim faktorom najmanje 20 minuta pre nego izađete napolje. Nikako ne zaboravite namazati oči, stopala, ruke i vrat.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-wedding-day-bride-preparing-celebration-attractive-isolated-brunette-woman-white-dress-studio-shot-image39094658

Vodotporna šminka kao spas

Šanse da ćete plakati na svom venčanju su veoma velike, a tu je mogućnost i od prekomernog znojenja što zbog vrućine što zbog nervoze i zato obavezno nabavite ne samo vodootpornu maskaru nego celokupnu šminku.

Isto tako, nije vreme da štedite na dezodoransu, nabavite onaj za koji sigurno znate da neće ostaviti mrlje i da će zaustaviti znojenje ispod pazuha.

Ne preterujte sa šminkom

Iako sigurno želite izgledati senzacionalno potrudite se da budete umereni kad je u pitanju šminka, posebno u predelu očiju. Birajte neutralnije nijanse koje će vam istaći ono lepo, a neće biti previše napadna i neće biti previše štete ukoliko se nešto pokvari.

Za postojanu frizuru

Neka vam ceo dan pri ruci bude lak za kosu koji je otporan na različite vremenske uslove. Isto tako u torbici čuvajte i pokoju ukosnicu ili gumicu za kosu ako jednostavno poželite da napravite punđu kad zabava malo odmakne i postane opuštenija.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar