Menu 

Saznajte kako da sa samo 15 minuta vežbi na igralištu u svom naselju brzo gubite kilograme i oblikujete telo.

Vreme je sve toplije, sunčanih dana je sve više i mi ne želimo da budemo zarobljeni u zagušljivoj teretani. A i zašto bismo? Imate tako mnogo opcija da svoje vežbe prenesete vani i u prirodu. Leto je još malo pa tu. Iskoristite ovo kratko vreme da doterate liniju do savršenstva. To možete sa ovom vežbom – preskočiti teretanu i obezbediti sebi najefektivnije vežbe za celo telo. Već za 20 dana svakodnevnog 15-minutnog vežbanja videćete rezultate. (OVDE pročitajte više o vežbanju na otvorenom)

igraliste2Treba vam samo volja i neko igralište u blizini (najbolje košarkaško). Birajte vreme kada nema nikoga na igralištu ili ima malo ljudi da se možete u potpunosti skoncentrisati na vežbe. Obucite se lagodno i udubno.

Iskoristite iscrtane granice igrališta da predano obavite ove tri vežbe, koje tope kilograme.

Prvo se dobro zagrejte. To je vrlo važno i nipošto ne preskačite taj deo.

Počinjete sa sprintom sa jednog kraja igrališta na drugi, a vraćate se laganim džogingom. Tu kombinaciju (sprint + džoging) ponavljajte 5 puta.

Pomerajte se duž linije igrališta tako što skačete skupljenih nogu na jednu, pa na drugu stranu. Uradite 30 takvih skokova.

Radite iskorake u stranu duž celog igrališta i natrag. Ponavljajte rutu 6 puta. (A na kraju možete zaigrati malo basketa sa ekipom).

Celi ovaj trening bi trebalo da traje 15 minuta, a za to vreme ćete izbaciti iz sebe “kante znoja”, ali nećete lako odustajati. Sa ovom vežbom je dobro što vas tera da nastavljate. Govorite sebi: još samo ova vežba, ma šta je 15 minuta, mogu ja to, … I uspećete. A kada prvi put obučete bikini ovog leta bićete ponosni i uverićete se da je vredelo truda. Ovaj trening lako prelazi u naviku, a ne oduzima mnogo vremena. Divno, zar ne?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar