Menu 

Moramo primetiti da zima nije godišnje doba u kome možemo poskazati svoj stil oblačenja na najbolji mogući način jer uglavnom pazimo na to da nam bude toplo i udobno. Ipak, postoji nekoliko modnih detalja koji će vas zagrejati, a pri tom će vašu odevnu kombinaciju podići na sasvim novi nivo.

Na Njujorškoj nedelji mode su predstavljeni komadi odeće i aksesoari koji zimsku kombinaciju mogu učiniti neodoljivom i šik. Ako volite biti u trendu onda morate nabaviti neke od ovih komada koje ćemo vam danas predstaviti.

Pončo i plašt

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ove zime ako želite biti u trendu onda morate imati ber jedan pončo ili plašt koji će vašem izgledu posebnu dozu drame, volumena, teksture i stila, pored toga što će vas zagrejati. Ako nosite neki od ova dva komada ostatak garderobe treba da bude jednostavan, uzak, ravnih linija.

Rukavice

????????????????????????????????????????????????????????????????????

Da vam rukama nikada ne bi bilo hladno, a da pri tom izgledate kao dama uvek prilagodite dezen rukavica celokupnoj odevnoj kombinaciji. Nabavite rukavice jarko crvene boje sa kojima ćete podići tamnu odevnu kombinaciju, a trenutno su najmodetrnije rukavice na tufnice za one smelije dame.

Dekica kao šal

blanket

Foto:http://www.stylelist.com

Ove zime su veoma popularni šalovi koji podsećaju na toplu dekicu uglavnom kariranih dezena. U nedostatku ideja, obucite neku jednostavnu kombinaciju, ogrnite se ovakvim šalom i sigurno ćete biti primećeni.

Kape

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Poigrajte se vašim izborom tople zimske kape čak i ako ste u zrelijim godinama. Odaberite neku jarkih boja sa velikom pufnicom na vrhu, a u trendu su i one sa životinjskim motivima, tako možete naći kape sa likom pande, sove, rakuna… Pustite mašti na vlolju i razveselite i sebe i druge svojom zimskom odevnom kombinacijom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mnoge se žene osećaju ratnički za vreme PMS-a, a neke, čini se, bi ubile za komadić čokolade. Posle dolaze suze zbog kalorija. Sa našim predlozima umirite simptome PMS-a i uživajte u zdravim slasticama.