Menu 

Prepravite stari teksas šorc i prošetajte svoju novu kreaciju ovog leta. Iskoristite stare hlače, izbeljivač i malo mašte.

Šareni teksas šorc možete napraviti od starih hlača. Samo im odrežite nogavice, operite šorc i pripremite ga za izbeljivanje.

Pripremite izbeljivač, vodu, plastičnu posudu, gumice i veću teglu. Na blogu SprinklesinSprings pronašli smo uputstva.

Korak po korak

teksas šorcŠorc povežite gumicama, zgužvajte ga i dobro učvrstite da biste dobili zanimljive plavo-bele šare. Potopite ga u mešavinu izbeljivača i vode (pola-pola), pritisnite većom teglom da ne bi isplivao (mora biti u potpunosti potopljen u mešavinu).

Ostavite izbeljivač da deluje 20-tak minuta ili duže, dok ne dobijete željenu boju, pa izvadite. Operite u mlakoj vodi, pa onda skinite gumice i ostavite da se suši.

Šorc kombinujte uz košulje i šire majice. Vodite se pravilom ako vam je uska majica – hlače neka budu široke, a ako su hlače ili šorc uski, onda birajte šire majice.

Na isti način pravite i šarene majice, a uputstva kako da napravite majicu sa markerima potražite u tekstu Napravite sjajne šare na beloj majici – markerima.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Fotografije postavljamo svaki dan na društvene mreže, delimo ih, klikćemo da nam se sviđaju, tagujemo ljude, ali koliko ste oprezni? Da li znate šta se sve može dogoditi sa vašim slikama?