Menu 

Spadate li i vi među odrasle osobe kojima popularni minioni iz crtića „Grozan ja“ mame osmeh na lice? Ako potvrdno klimate glavom možda biste mogli napraviti zabavnu manikuru i minione staviti na vaše nokte.

Sunce nam je stiglo, sve je dozvoljeno i nemojte se ni malo ustručavati vaše nokte ukrasiti divnim minionima koji nas uveseljavaju. Video tutorijal i šablon po kojem ćete ukrasiti vaše nokte pronašli smo na blogu Alldaychic.

Potreban materijal:

 • Bazni lak
 • Nadlak
 • Lakovi za nokte u bojama (plavi, žuti, crni, beli i sivi)
 • Tanki kistovi za manikuru

Nokte prvo premažite baznim lakom, a zatim nekoliko noktiju premažite žutim lakom. Ostavite da se osuši pa napravite „francuski manikir“ sa plavim lakom. Uz pomoć kistova za manikuru blizu korena nokta napravite dve crtice sa crnim lakom sa obe strane nokta, to će biti naočale miniona i zato se crtice ne smeju spojiti. Između crtica, sivim lakom napravite krug, unutrašnjost obojite belim lakom, a nakon toga u sredinu belog dela nacrtajte crnu tačkicu – oko.

minion2

Na kraju potrebno vam je samo da crnim lakom nacrtate usta koja se smeše i to je to.

Ne trebamo vam ni napominjati da je između svake radnje potrebno čekati da se lak osuši pre nego krente sa drugim slojem ili bojom.

Kad ste nacrtali minione, premažite nokte gornjim slojem nadlaka da se sve učvrsti.

Pogledajte video tutorijal:

Piši!
Širi dalje!
6 komentara
 1. Photos images

  good post.

 2. Ajit Kumar

  nice post thanks a lot

 3. Sarah Mazar

  awesome post and nail paints design

 4. Komal

  So sweet and I like this post

 5. Joya

  Wow Very Beautiful Nail Arts And i Like this

 6. Tanya

  Awesome. I Like This Post

Napišite komentar