Menu 

Ako treba da iznenadite nekoga rođendanskom tortom koja mora biti zdrava, onda mi imamo rešenje. Donosimo vam recept za najzdraviju tortu na svetu.

Ovu jedinstvenu ideju smo pronašli na Pnpflowersinc blogu i sigurni smo da će oduševiti sve one koji vole zdravu hranu ili iz nekograzloge ne smeju jesti obične torte i kolače.

Potrebni sastojci:

  • 1 lubenica
  • 1 ananas
  • Razno voće (borovnice, jagode, maline, kupne…)

Prvo i osnovno pravilo kad je u pitanju priprema ove torte jeste da pravila nema, treba da pustite mašti na volju i budete što kreativniji.

lubenica

Za početak očistite lubenicu na način da je skinete koru i nožem je oblikujete kao pravu tortu.

Postavite vašu lubenicu na tanjir za posluživanje i krenite sa ukrašavanjem. Na stranice torte voće stavljajte pomoću čačkalica (kako je prikazano na fotografijama), a na vrh poslažite što više vrsta šarenog voća.

torta3

Kad ste vašu tortu ukrasili možete čak i ubosti svećice ili je poprskati sa malo otopljene čokolade ili nekim drugim prelivom, a možete je ukrasiti i samalo šlaga.

Sve je stvar vaše kreativnosti.

torta4

Kako vam se sviđa ova nesvakidašnja torta?

Recept
Ime Recepta
Najzdravija torta na svetu!
Objavljen
Vreme Pripreme
Rangirano
4.5 Based on 49 Review(s)
Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Dragan Dencic

    Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali precnik ove torte nije veci od 22.cm,a visina oko 15.cm pa me zanima kako ce neko ovako lepu tortu iseci jer ce taj biti veci umetnik od onoga ko je napravio. to je samo moje zapazanje potpuno je nebitno za izgled torte koja je prelepa.

Napišite komentar

Peciva i Testa

Ovo su brze krofne koje se u Kini prodaju na svakom ćošku, a ako se želite zasladiti i obradovati svoje ukućane ove krofnice će sigurno obaviti dobar posao.