Menu 

Resice se polako vraćaju u modu, torbe sa resama su apsolutni hit ove sezone, a vi uradite nešto originalno i napravite suknjicu sa resama. Možda započnete i novi modni trend.

Na Mjtrim blogu pronašli smo više nego jednostavan tutorijal kako da običnu kratku suknjicu pretvorite u unikatni komad – jednostavno joj dodajte rese. Na ovom blogu suknjicu sa resama preporučuju kao deo vašeg kostima za neki maskenbal, ali mi smatramo da je možete prošetati i u večernjem izlasku.

Sve što vam je potrebno za ovaj pojekat su:

  • Resice
  • Jednobojna suknja
  • Lepak i makaze

Resice i suknja mogu biti u istoj boji ali, ako želite upečatljivi možete složiti boje po svom ukusu. Rese možete nabaviti u manje –više svim prodavnicama koje se bave prodajom materijala za šivenje

suknja2

Resice koje su spojene za jednu traku izmerite i izrežite tako da budu jednake dužine kao i suknja ili malo duže, mereći od početka struka pa do ruba. Rese lepite samo na prednju stranu suknje.

Kad ste sve izmerili, jakim lepkom zalepite traku sa resicama uz sami rub pojasa suknje i ostavite da se suši.

Može li jednostavnije, a efektnije od ovoga?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mnogi tvrde da se granica za menopauzu baš kao i za početak puberteta uveliko smanjila, ali pored tog prirodnog procesa postoji i nekoliko drugih razloga zbog kojih bi menopauza mogla da nastupi...