Menu 

Ako želite sami da izradite police od neobrađenog drveta koje će vašem domu dati zaista poseban ugođaj onda poslušajte naš mali savet. Obzirom da je neobrađeno drvo savršeno nesavršeno i obično dolazi sa pukotinama i naborima vi to iskoristite da napravite svetleće police.

U ovom tutorijalu nećemo vas učiti kako da napravite police, kako da farbate drvo i kako da ga postavite na zid, već ćemo vam pokazati kako da iskoristite njegove nesavršenosti i napravite nešto posebno.

svetleće

Ovu ideju sa celim svetom podelio je industrijski dizajner i draguljar iz Velike Britanije Mat Brown, a mi smo je pronašli na Colossal blogu.

prah

Sve što je potrebno da uradite da biste dobili ovakve police jeste da pronađete letve od neobrađenog drveta sa svim njihovim neravninama i pukotinama, pa pukotine napunite smolom koju ste pomešali sa čudotvornim fluorescentinim prahom, za koji je Mat otkrio da ga je kupio na e-bay stranici.

svetleće3

Jednostavno ispod pukotine na dasci podmetnite komad folije pa u pukotinu sipajte smolu koju ste malo zagrejali da bude tečna i pomešali je sa ovim svetlećim prahom.

Smolu ostavite da se stvrdne i to je otprilike sva mudrost.

svetleće

Iako nam je potpuno nepoznato kakav uticaj na ljude i raspoloženje ima ovaj svetleći nameštaj, moramo priznati da izgleda zaista fenomenalno.

svetleće2

Kako se vama sviđa?

Tutorijal Mata Browna možete pogledati na Shinium blogu.

Sviđa nam se
Autor
Svetleće police – poseban nameštaj u vašem domu
Datum
Ime
Police koje svetle
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar