Menu 

Sigurno vam je ovo sumnjivo. Kako to može novogodišnja jelka da bude tu, ali ipak i ne? Uz pomoć improvizovanog projektora sve je moguće.

novogodišnja jelkaOva ideja je odlična za one koji imaju mali stan ili studente čija je želja da probude praznike i u studenstkom domu i pre nego odu kućama da ih proslave sa porodicom.

Nema biranja jelke, nema izvačenja iz podruma, nema brige oko svjećica, raspetljavanja, biranja nakita, … Samo vas klik dijeli od novogodišnje jelke.

Potrebne su vam svjetiljke, lampe – zelena (osnovna) i crvena i bijela (nisu obavezne – ili nabavite neka svjetla koja se naizmjenično pale i gase, a možete i na zid, gdje će biti projektovana jelka nakačiti novogodišnje svjetiljke, koje će krasiti neopipljivu jelku).

novogodišnja jelkaPored toga nabavite i plastičnu cijev, a krajeve kojoj zatvorite komadima oble šperploče. Na jednom komadu šperploče (mada to može biti i deblji karton) izrežite otvor u obliku jelke. U cijev stavite upaljenu zelenu lampu, a “projektor” odmaknite ili primaknite zidu u zavisnoti koliku jelku želite.

Možete koristiti i LED svjetla, a sve je naparavljeno , inspirisano Betmen –simbolom projektovanim na nebu. Umjesto Betmena vi prizovite praznični duh i unesite radost i malo magije u svoj dom.

Ideju i fotografije smo pronašli na sajtu Freewebs.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ova zima nas satlno iznenađuje naglo visokim temperaturama što pomaže bakterijama i virusima da se šire i preživljavaju. Ako vas ovih dana boli grlo obavezno isprobajte ovaj čaj od cimeta koji će vam...