Menu 

Ako ste nedavno imali venčanje i želite napraviti posebnu uspomenu na taj dan, sebi i dragim ljudima ili jednostavno na zabav način želite objaviti važn vest mi imamo fenomenalnu ideju – napravite pozivnice za venčanje  ili objavu u kuglicama za jelku.

Ideju za ove fenomenalne pozivnice smo pronašli na Christyrobbins blogu i odmah su nam privukle pažnju. Ovakve pozivnice možete i pokloniti svojim gostima na venčanju, a možete ih i koristiti kao prave pozivnice.

Od materijala su vam potrebne odštampane pozivnice i prozirne plastične kuglice za jelku.

Pozivnice koje ste odštampali izrežite na tanke trakice, tako da na svakoj trakici bude vidljiva jedna rečenica sa pozivnice.

Trakice zatim namotajte na olovku. Držite nekoliko sekundi pa izvucite olovku da trakica poprimi spiralni oblik.

trakice2

Skinite vrh sa kuglice za jelku i unutra ubacite spiralne trakice sa ispisanim rečenicama. Kuglicama vratite vrh, ukrasite ukrasnom vrpcom i spakujte u kutijicu sa karticom na kojoj piše o čemu se radi.

Na ovaj način možete i najbližima objaviti da čekate prinovu, što je još interesantnije. Princip je sledeći: odštampajte vašu objavu na papiru, isecite rečenice i ubacite ih u kuglicu. Recite dragim osobama da će tajnu otkriti kada otvore kuglice i slože rečenice odgovarajućim redosledom.

trakice3

Ovo može biti fenomenalno iznenađenje ako svoju veliku vest želite objaviti za vreme praznika.

Sviđa nam se
Autor
Pozivnice za venčanje u kuglicama za jelku
Datum
Ime
Kuglice za jelku kao pozivnice za venčanje
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ako ste se ikad zapitali koja je to mala promena koju bi trebalo uvesti za poboljšanje opšteg zdravlja, većina stručnjaka će vam reći da jedete više zeliniša.