Menu 

Da biste napravili ovu torbu potrebno vam je sasvim malo slobodnog vremena, jedna nogavica od farmerica, kaiš i dobra volja. Da li ste za?

Na blogu PM-Betweenthelines pronašli smo uputstva i fotografije. Da probamo?

Pored osnovnih stvari: traperica, od kojih ćete iskoristiti jednu nogavicu (a od ostatka napravite, recimo, moderni letnji šorc) i tankog kaiša, potrebne su vam makaze i šivaća mašina (ili igla i konac).

napravite torbu1. Odrežite jednu nogavicu, odmah ispod kolena – oko 40 cm dužine.

2. Pored kaiša potrebna su vam i dva komadića sličnog materijala (ili ih odrežite od kaiša, ako ste pripremili neki kvalitetniji, kožni).

3. Izvrnite nogavicu i ušijte dno kako je prikazano na fotografiji. Ukoliko koristite iglu i konac napravite duple šavove. Ušijte i komadiće koji će pridržavati kaiš, pa ga provucite i opasajte torbu. Za ovo će vam trebati jača igla, a možete izbušiti rupe na kaišu, odnosno na komadićima sa šilom.

Ova torba nije za one “Sport Bili” tipove, ali je odlična ukoliko nosite manje stvari ili za sitne potrepštine prilikom putovanja. Kombinujte je sa šorcem, koji ste napravili od istih hlača.

Još sličnih uputstava potražite u tekstovima Napravite sjajne šare na beloj majici – markerima i Napravite torbu za plažu od stare majice i peškira.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

U poslednje vreme IUD kontracepcija, ili ona koja se stavlja unutar same materice je prilično popularna, ali se postavlja pitanje da li je i sigurna kao što se...