Menu 

U moru korisnih i onih manje korisnih aplikacija naišli smo na jednu za koju još ne možemo odlučiti u koju grupu da je svrstamo. To je aplikacija pomoću koje možete skenirati akne na licu i ona će vam “propisati” lek koji treba da koristite.

PocketDerm je aplikacija za pametne telefone osmišljen aod strane dvojice dermatologa koji su želeli olakšati ljudima da reše neke probleme sa kožom poput akni, bez odlaska lekaru. David Lortscher, jedan od tvoraca aplikacije izjavio je da se u dermatologiji veoma lako može postaviti tačna dijagnoza samo na osnovu kvalitetnih fotografija.

Prednosti ove aplikacije su jednostavan pristup i registracija koju ćete obaviti odgovarajući na neka osnovna pitanja kao što su na primer tip kože, osetljivost i problemi sa kojima ste se do tad susretali, Druga stvar koju treba da uradite posle toga jeste da aplodujete fotografiju koju će analizirati dermatolog i ubrzo bi trebalo da dobijete poruku sa tačnom dijagnozom i preporukom za lečenje.

Cena aplikacije je 29,95 dolara mesečno, a u tu cenu uključeni su saveti, lekovi i dostava. Naravno ukoliko se nalazite na području Sjedinjenih Američkih Država. Isto tako savet od lekara možete tražiti u bilo koje doba, a odgovor ćete dobiti u narednih 24 sata.

Negativne strane ove aplikacije su što je namenjena samo za probleme sa kožom i to uglavnom akne, što ćete na posletku ipak morati posetiti lekara i što nikada nećete upoznati lekara koji vas savetuje.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar